Frontpage zomer

 

kerstmarkt 1

Kerstmarkt, de Wintermarkt in Winterberg
Het is alweer de 7e keer dat het gezellige "Winterberger Winterdorf" wordt opgezet. Oftewel de Wintermarkt in Winterberg die voor jou van vrijdag 15 december 2023 tot zondag 7 januari 2024 klaar staat. Bezoek hier nog een echte traditionele Kerstmarkt. Lekker kuieren en slenteren langs de vele kraampjes en gezellige hutten in het Winterdorp. Geniet van de live muziek, ontdek de leuke geschenken, probeer de regionale gerechten en beleef de wonderbare winteratmosfeer. Het Winterdorp met haar gezellige hutten, mooie schaatsbaan en diverse concerten wacht op jou! En het leuke aan deze kerstmarkt is dat jij het uitstekend kunt combineren met een paar dagen heerlijk skiën of langlaufen.  
Locatie: Marktplaats Winterberg, centrum Winterberg.  
Data: vrijdag 15 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024  

Kerstmarkt in Oversum Winterberg                                                                                                                                            
Met deze kerstmarkt in Winterberg wordt traditioneel elk jaar het seizoen geopend. De Advent en de Kerstmis zijn nu echt begonnen! Meer dan 50 exposanten staan hier om aan jou hun seizoensdecoraties, handwerken, juwelen, kleding en regionale gerechten te presenteren. Dit gebeurt op meer dan 600 m2 oppervlakte in totaal. Geniet van de live muziek en en van de echte kerstgerechten en Glühwein natuurlijk. Voor de kleintjes is er een leuke Craft Corner ingericht. Kom jij ook dit jaar? 
Locatie: Congress Centrum Oversum, Am Kurpark 6, 59955 Winterberg.
Data: zaterdag 18 november 2023 en zaterdag 25 november 2023

Kerstmarkt in Niedersfeld
Voor de 25e keer alweer nodigt Niedersfeld jou uit op haar Kerstmarkt voor de 1e Advent. Rond de 50 exposanten staan klaar in de sfeervol en warm ingerichte dorpshal om jou te verwelkomen. De ervaring leert dat gasten van dichtbij en van ver elk jaar erg tevreden zijn met hun bezoek en dan ook elk jaar weer terugkeren! Op zondag is er Kerstmisconcert. De kosten zijn € 0,50 per persoon.  
Locatie: Dorfhalle Niedersfeld, An der Hille 6. Buslinie S40 & S30, Halte Steinkamp, Niedersfeld. 
Data: zaterdag 2 december en zondag 3 december 2023  

Klik hier voor meer informatie over de Kerstmarkt in Niedersfeld.

 Oud en Nieuw nachtskiën in Winterberg - Neuastenberg
Het skidorp Neuastenberg is het enige grote skigebied in Sauerland waar je met Oud & Nieuw 's nachts kunt skiën. Je kunt vanaf 20.00 uur tot 24.00 uur heerlijk skiën op de goed en sfeervol verlichte pistes. Er zijn 8 skihellingen voor jou in totaal gereed. Lekker met de stoeltjeslift naar boven en zeker de rodelbaan ook eens proberen deze avond. En daarna ga je lekker feesten in de feesthutten met geweldig uitzicht en genieten van het prachtige vuurwerk!
Locatie: Postwiesen-Skigebiet, Neuastenberger Straße 8. Neuastenberg. Tel: + 49 2981-2636.  
Datum: zondag 31 december 2023 van 20.00 tot 24.00 uur