Frontpage zomer

Kinderen

Badespass Listersee H.D.Wurm 1024x768

Het Sauerland is uitstekend geschikt om met je hele gezin naar toe te gaan. Zowel in de winter als in de zomer is Sauerland een heerlijke bestemming voor het complete gezin. En fijn voor de kinderen is dat de reistijd en de reisafstand relatief kort is en ze niet zo lang in de auto hoeven te zitten. Er is veel te zien en te beleven voor de kinderen in Sauerland. Je kunt met ze naar diverse wildparken gaan, maak samen een avontuurlijk ritje van de rodelbaan of ga lekker met ze wandelen op 1 van de speciale wandelroutes voor kinderen (nog educatief ook). En het pretpark Fort Fun Abenteuerland staat garant voor een dagje plezier met het hele gezin.

En waar kun je nu het beste slapen? Sauerland biedt je veel goede en leuke overnachtingsmogelijkheden voor de kinderen. Zo zijn er talrijke familiecampings en vele goede mogelijkheden voor boerderijvakanties. Hiernaast zijn veel vakantiehuizen, hotels en pensions uitstekend geschikt voor kinderen met vele faciliteiten voor de kinderen. Of probeer eens een kinder-vakantiebedrijf, is weer eens iets anders!

Activiteiten voor kinderen
Het prijsniveau hangt af van de mate van luxe, comfort en in welk type logies je verblijft. Het meest goedkoop slaap je in een pension of een vakantiehuis. Verblijf je een lang weekend of een week dan is de prijs vaak lager dan een prijs voor één nacht. Het hoogseizoen is in onze vakantieperiodes. In de winterperiode is het met name hoogseizoen in de skigebieden, dus de regio rondom Winterberg en Willingen. Veel hotels bieden tegenwoordig leuke en voordelige arrangementen aan. Je krijgt dan half-of volpension en soms mag je gebruik maken van de wellness of deelname aan excursies.

Leuke en handige tips voor kinderen 
De verdere informatie volgt snel over de tips.

Accommodaties voor kinderen 
De verdere informatie over de accommodaties volgt snel.  Boerderijvakanties, familievakanties.

 

Wandelen met kinderen 
Waar zijn nu precies de leuke plekken om te lopen met de kinderen in Sauerland en wat voor leuke dingen kun je nu allemaal doen tijdens zo’n wandeling?

Natuur en cultuur voor de kinderen 
Waar zijn nu precies de mooie natuurplekjes en culturele plekjes waar je met de kinderen naar toe kunt?

 

 

 

 

 

 

Natuur en cultuur voor de kinderen

 

 

 

Boerderijvakantie voor kinderen