Frontpage zomer

Skilanglaufcentrum Rothaar Arena / Westfeld

Misschien wist je niet dat het bestond, maar het is er wel degelijk. Een skilanglaufcentrum in het hartje van het langlaufgebied van Sauerland. Het skilanglaufcentrum Westfeld zorgt ervoor dat de klassieke en skatingloipen machinaal besneeuwd worden en dat ze goed zijn uitgezet en gemarkeerd met routeborden. Ook kun je ’s avonds langlaufen want ze zorgen ervoor dat op dit traject alle loipes zijn voorzien van kunstlicht.

Het skilanglaufcentrum is tevens een instappunt in het 80 km lange loipennet dat tussen de berg Kahler Asten en Westfeld ligt. Je kunt hier skilanglaufcursussen voor zowel het klassieke langlaufen als het skatinglanglaufen. En geen zin om te langlaufen? Dan ga je lekker wandelen op de diverse winterwandelroutes met een paar goede sneeuwwandelschoenen.

En helemaal geen sneeuw? Dan lekker Nordic Walking rond Westfeld. De skihut van Westfeld biedt vele faciliteiten en geniet hier van de après-ski en lekker eten aan het eind van de dag in de gezellige skihut. Klik hier voor meer informatie over Skilanglaufcentrum Rothaar Arena.