Frontpage zomer

Romantiek in de Winter en een magische promenade midden op het marktplein van Winterberg !

Winterberg winterdorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eindelijk is het dan zover -  vanaf vrijdag 16 december tot en met zondag 8 januari 2023 is het Winterberg Winterdorp weer voor jou open! Ervaar de echte  Wintertijd en Kersttijd in Sauerland! Loop langs de smaakvol ingerichte houten kerstkraampjes en bekijk de vele Adventsideeën en Winterattracties.  Dit allemaal middenin het stadscentrum van Winterberg. 

Drink een lekkere Glühwein of Punch en maak een gezellig rondje langs alle kraampjes. Smul van de talrijke specialiteiten en natuurlijk mag voor jong en oud een rondje op de ijsbaan niet ontbreken.  En niet alleen met Kerstmis - ook daarna, tot de eerste dagen van het nieuwe jaar is het Winterberg Winterdorp open. Ontmoet hier altijd iemand om een ​​praatje mee te maken en een glühwein te drinken. Of het nu gaat om après-ski of dat je gezellig op vakantie bent in Sauerland - een bezoek aan het winterdorp is altijd de moeite waard!

Openingstijden: Het Winterberg Winterdorp is elke dag open, dus van maandag tot en met zondag 8 januari 2023.  En elke dag van 11.00 uur tot 21.00 uur. Alleen op zaterdag 24  december is het Winterdorp open tot 15.00 uur.
Locatie: het Winterdorp ligt op het centrale marktplein middenin Winterberg,  Am Waltenberg 1, 59955 Winterberg, Sauerland. 

 Winterberg winterdorp 3Winterberg winterdorp 2